Ian Somerhalder

Već sa 10 godina počeo je da se bavi modelingom, a sa 17 ušao je u svet glume.

Radio je za Calvin Klein, Dolce & Gabanna, Gucci, Versace i Guess, čije je zaštitno lice bio dve sezone zaredom. Verovatno ste bile od onih koje su gledale Lost zbog njega, a onda žalile jer je bio prvi od likova iz serije koji su na ostrvu poginuli. Sada vam je srce opet na mestu, jer Ian se vratio na velika vrata kao Damon Salvatore u tinejdžerskoj vampirskoj sagi "The Vampire Diaries."

On je hladan, proračunat, ciničan, najlepši vampir kojeg ste videli: loš momak kojeg obožavate i pitate se svake nedelje da li će njegova maska pasti.

PageBreak

ELLE Men: Tv srcolomci
Embedded Comments: Generated by IJG JPEG Library
Jon Hamm

Kada su ga razmatrali za ulogu Dona Drapera, ženskaroša sa čašom u ruci, u sada već kultnoj seriji "Mad Men", mislili su da suviše dobro izgleda. Ali tvorci serije pomislili su da bi glavnog lika koji je odrastao bez roditelja i ima mračnu prošlost bilo dobro da ga tumači glumac koji može da se poistoveti sa tim.

Njihov izbor pokazao se kao savršen. Jon Hamm, koji je ostao bez majke u desetoj godini i bez oca deset godina kasnije, radio je kao nastavnik u srednjoj školi pre dolaska u Hollywood.

Sada ima Zlatni globus i armiju vernih fanova koji iz nedelje u nedelju prate šta će se desiti Donu.

PageBreak

ELLE Men: Tv srcolomci
Embedded Comments: Generated by IJG JPEG Library
Matthew Bomer

Matthew lomi srca igrajući u novoj televizijskoj seriji "White Collar". Njegov lik Neal Caffrey je prevarant kojeg izvlače iz zatvora kako bi pomagao FBI-ju u istragama.

Ono što nam se sviđa kod njega (pored njegovog božanstvenog izgleda) jeste i njegov slab karakter, koji ga stalno vuče nazad u prošlost u koju ne sme da se vrati.

Loš dečko koji je prinuđen da bude dobar.

Matthew je sličnu ulogu morao da glumi neko vreme i u privatnom životu, dok na kraju nije javno priznao da je gej i da se viđa sa Simonom Hallsom, jednim od najmoćnijih ljudi u sferi PR-a u Americi.

PageBreak

ELLE Men: Tv srcolomci
Embedded Comments: Generated by IJG JPEG Library
Ryan Kwenten

U svojoj rodnoj Australiji Ryan Kwenten je bio proglašen za najseksipilnijeg muškarca u 2010.godini.

Svi koji su upoznati sa fenomenom "True Blooda", jedne od najgledanijih serija kanala HBO, znaju da je čitav zaplet krenuo od Jasona, lika kojeg Ryan glumi.

Jason je brat glavne junakinje Sookie, koji je optužen za ubistva nekoliko žena.

Srcolomac je, sebičnjak i dežurni krivac za sve nevolje iz kojih mora da ga izvlači sestra, ali i jedan od likova koji su doprineli popularnosti True Blooda.

Loš dečko sa američkog juga iz vampirske sage natopljene seksom i krvlju kojeg obožavamo.

Tekst: Nenad Janjatović