Ponosna dizajnerka na događaj je stigla u pratnji svog najstarijeg sina, četrnaestogodišnjeg Brooklyna, kao i roditelja Jackie i Tonyja Adamsa i sestre Louise, a tokom preuzimanja nagrade za ženu decenije časopisa Glamour posebno se zahvalila svojoj majci nazvavši je “svojom ženom decenije”.

- Želim da čestitam svim ženama, volim da im budem podrška. Hvala Brooklynu, najzgodnijem muškarcu, koji je stigao sa mnom iako je tako izbegao domaći zadatak. Hvala mojoj mami i tati, suprugu koji podupire moje snove i Simonu Fulleru. To je bilo neverovatnih deset godina. Osećam se blagosloveno - rekla je Victoria koja se na dodeli pojavila u crnom kombinezonu belgijskog dizajnera Maisona Martina Margiele.

- Moja žena decenije je moja majka. Mislim da ne postoji dovoljno žena koje podržavaju druge žene, a to je ono što mi radimo večeras. Govorimo “bravo” drugim ženama - zaključila je.

Osim Viktorije, Glamurove nagrade, između ostalih, te večeri dobili su i Rita Ora za najbolju solo pevačicu, Nicole Scherzinger za najpopularniju TV ličnost, Jessie J dobila je posebnu nagradu uredništva, najboljom filmskom glumicom proglašena je Rebel Wilson, dok je titulu muškarca godine odneo Daniel Radcliffe.

Ugledni britanski magazin Glamour dodelio je Victoriji Beckham titulu Women of The Decade u londonskom Berkeley Square Gardenu.