Victoria Beckham proglašena ženom decenije

Ponosna dizajnerka na događaj je stigla u pratnji svog najstarijeg sina, četrnaestogodišnjeg Brooklyna, kao i roditelja Jackie i Tonyja Adamsa i sestre Louise, a tokom preuzimanja nagrade za ženu decenije časopisa Glamour posebno se zahvalila svojoj majci nazvavši je “svojom ženom decenije”.

- Želim da čestitam svim ženama, volim da im budem podrška. Hvala Brooklynu, najzgodnijem muškarcu, koji je stigao sa mnom iako je tako izbegao domaći zadatak. Hvala mojoj mami i tati, suprugu koji podupire moje snove i Simonu Fulleru. To je bilo neverovatnih deset godina. Osećam se blagosloveno - rekla je Victoria koja se na dodeli pojavila u crnom kombinezonu belgijskog dizajnera Maisona Martina Margiele.

- Moja žena decenije je moja majka. Mislim da ne postoji dovoljno žena koje podržavaju druge žene, a to je ono što mi radimo večeras. Govorimo “bravo” drugim ženama - zaključila je.

Osim Viktorije, Glamurove nagrade, između ostalih, te večeri dobili su i  Rita Ora za najbolju solo pevačicu, Nicole Scherzinger za najpopularniju TV ličnost, Jessie J dobila je posebnu nagradu uredništva, najboljom filmskom glumicom proglašena je Rebel Wilson, dok je titulu muškarca godine odneo Daniel Radcliffe.


KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin