Dobijala milion dolara za jedan ugovor: Krasila je naslovice najjačih modnih magazina, a danas živi na ulicama Barselone!

Foto: Printscreen Youtube / Noticias de Spain

Nastasia Urbano, nekad zvučno ime modne scene, uživala je u velikoj popularnost sa obe strane Antlantika i živela život na visokoj nozi...

Ova bivša manekenka, bila je zaštitno lice poznatog parfema Opium, u modnim kampanjama stajala je rame uz rame sa supermodelima poput Linde Evangeliste, i odlazila na večere sa Jack Nicholsonom i Andy Warholom 80-ih godina prošlog veka.

Sa samo dvadeset godina španska lepotica bila je poznato ime u Evropi, a nakon što je potpisala ugovor sa slavnom agencijom Form Models, preselila se u Njujork.

(Život nije ostavio trag na njenoj lepoti: Sve o Christy Turlington, najlepšoj manekenki iz ere prvih supermodela)

"Bila sam u svim časopisima i svi su me voleli. Davali su mi milion dolara godišnje za 20 dana rada", rekla je Nastasia. Radila je za brendove poput Revlona i Yves Saint Laurent.

"Jednog dana večerala sam sa Jack Nicholsonom, sledeći dan s Andy Warholom ili Romanom Polanskim. Išla sam na žurke sa Melanie Griffith i Don Johnsonom". " Trebalo je da idem na venčanje Madonne i Sean Penna, jer je glumac David Kajt bio pozvan, a ja sam tada izlazila sa njim, no toliko smo bili mamurni da nismo mogli da ustanemo. Imala sam sve, živela sam kao kraljica". 

Nastasia kaže da joj se život promenio onog trenutka kada je upoznala muškarca koji je postao njen muž i otac njene dece. Tvrdi da je ona finansirala njihov životni stil, i na kraju "ostala bez ičega osim odeće na sebi."

(Natalia Vodianova: Životna priča ruske manekenke koja je uspela da pobegne iz siromaštva u svet luksuza)

"Jedino dobro iz te veze su moja deca, sve ostalo je bilo uzasno. Sve je plaćao mojim novcem. Samo dva dana nakon što smo se upoznali želeo je da kupim BMW, a ja sam kao budala potpisala ček. Bila sam zaljubljena..." 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 2 Sledeća ›

Bonus video
KOMENTARI
POVEZANE VESTI
Inicijalizacija u toku...