Kao dete imigranata modni dizajner Ralph Lauren imao je razloga za kukanje nad sudbinom svoje porodice, kao i kada mu je dijagnostikovan tumor na mozgu, međutim on je radije uživao u svakom trenutku svoga života i, ne opterećujući se previše, osigurao sebi sigurnu budućnost.

Ove godine navršava se 50 godina njegove vrlo uspešne karijere, na pragu je osamdesete godine života, ali znakove usporavanja ne pokazuje i u onome što radi uživa kao prvoga dana-

"Nikad nisam mislio da ću biti dizajner, čak nisam znao šta to znači biti dizajner, ali oduvek sam znao da u sebi nosim nešto što želim izraziti", rekao je za časopis Elle slavni kreator koji je svoju priču u svetu mode započeo još kao mladić iz Bronksa koji proizvodi kravate.

Bez ikakvog formalnog školovanja za modni dizajn, u pola veka dugoj karijeri stvorio je 11 modnih brendova, otvorio više od hiljadu trgovina, četiri restorana i osnovao filantropsko udruženje. Njegovim su imenom potpisani dresovi čak šest olimpijskih timova, a uz sve to još uvek stvara kravate.

Nastavak teksta pročitajte OVDE.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/