Elle style awards u oblasti novinarstva: Sandra Perović

foto: Marko Vulević / art direkcija: Adela Damjanović

Kao mala stajala je ispred ogledala i zamišljala da intervjuiše. Onda je porasla i zbog velike želje da postane javni tužilac, završila Pravni fakultet u Beogradu. Već u pozno vreme studiranja, shvatila je da je njena ljubav iz detinjstva veća, pa su je svi putevi poveli ka televiziji.

Zato svaku priliku koristi da istakne svoju zahvalnost Radio Televiziji Srbije gde je počela, stasala i sazrela kao novinar, filmski kritičar i televizijsko lice. Mestu koje ju je podstaklo da uvek bira teži, trnovitiji i kompleksniji put. 

Svojim najvećim uspehom smatra više od 300 urađenih intervjua sa eminentnim svetskim filmskim stvaraocima, a najveći ponos u karijeri joj je zaokruženo sveto festivalsko trojstvo. Nikada neće zaboraviti momenat kada je posle festivala u Kanu i Veneciji, ove godine učestvovala i u prestižnom međunarodnom žiriju kritike FIPRESCI u Berlinu.

Ne živi konvencijalnim životom, ali ima svoj mir. 

Po njenom mišljenju autentičnost je definicija lepote, a roditelji su joj najveća životna inspiracija. 

Veliki je poznavalac trendova, ali njen stil diktira samo izvrstan subjektivni osećaj. 

Smatra da u modi danas nema prekršaja, ali nas uverava da je baš nikada nećemo videti u animal desenu, soknama ili šimikama. Veliko prstenje i broševi su obavezan deo njene elegancije, a sakoi jednostavno predmet obožavanja. 

Osoba od stila je: Claire Underwood, glavni žemski lik Kuće od karata.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...