Julianne Moore: Dosta sa tim glupostima oko starenja!

foto: Profimedia

Lepa glumica neodoljivo nosi svojih 56 godina, a od nje bi mnoge žene mogle ponešto i da nauče.

Čuvena glumica, pored izvrsnog glumačkog talenta poznata je i po svojoj lepoti, a za razliku od mnogih holivudskih zvezda nije izgubila kontakt sa realnošću.

Nedavnp je pozirala za oktobarsko izdanje magazina InStyle, a u intervjuu je otkrila i kako doživljava starenje.

Žene su pod sve većim pritiskom da ostanu "večno" mladolike, ili bar da tako deluju što je duže moguće, ali JUlianne kaže da je starenje blagoslov:

"Hajde da ne razgovaramo o tome iz perspektive 'O, ne! Punim 40 godina!', jer... mogli biste da ne punite 40, već da budete mrtvi. Uživajte u tome. To što ćete doživeti određene godine je privilegija i blagoslov. Smatram starenje privilegijom, koju na žalost nemaju svi. Nisam to shvatala dok sam bila mlađa, ali sam srećna onim što jesam i ne bih volela da sam ostala zamrznuta u nekom momentu u prošlosti. Iskreno sada sam mnogo zadovoljnija sobom nego u mojim dvadesetima "

Glumica je i ranije izjavljivala slično, govoreći da će radije izbegavati plastičnu hirurgiju, a jednom je otkrila i da kožu neguje proizvodima koji se mogu naći u praktično svakoj apoteci.

Zavirite iza scene na snimanju za InStyle:

<iframe width="100%" height="427px" src="https://www.youtube.com/embed/tadJLoJY058" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...