Sudeći po jedinstvenom stilu i muzičkom pravcu po kome je ova islandska pevačica poznata, mogli bismo sasvim opravdano reći kako Björk izgleda kao osoba koja nam je došla u posetu iz neke druge galaksije.

Pevačica se trudi da slobodno vreme provodi u "stvarnom" svetu i veliki je pobornik zdravog života u svakom smilslu. Zbog čega joj je izuzetno krivo što u ovom vremenu modernih tehnologija i ubrzanog života, ne može sve vreme da živi na Islandu, te što ne troši isključivo prirodnu, obnovljivu energiju, kao i što nema vremena da gaji sopstveno organasko.

Zbog čega je njeno posmatranje virtuelne realnosti sa ove distance, možda realnije i objektivnije od one naše.

"Pozivam vas sve da se izlogujete sa svog Facebook profila. Mislim kako su velike šanse da je napolju ogroman broj dece koja ne znaju kako da šet šumom, uživa u prirodi i radi jednostavne, obične stvari. Svetu će trebati još mnogo vremena da definiše tehnologiju i da nauči da postupa sa njom. Nakon mnogo vremena provedenog na Facebooku osećate će se kao da ste pojeli tri hamburgera. Jednostavno znate da ste u sebe uneli smeće. Uvek mojim prijateljima savetujem sledeće: Posle duge konzumacije društvenih mreža, samo izađite napolje i prošetajte sat vremena, videćete kako ćete se osećati nakon toga." 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/