Veliki intervju sa Queen Beyonce: Zaslužila sam sve što imam!

foto: Instagram/beyonce

"Znate, jednakost je mit. Tako iz nekog razloga svi prihvataju činjenicu da žene ne zarađuju koliko i muškarci. Ne razumem to. Zašto da sedimo na zadnjem sedištu?" rekla je u svom filmu, koji počinje sa njenom odlukom da prekine poslovni odnos sa svojim ocem, donetom 2011. godine. "Iskreno verujem da žene treba da budu finansijski nezavisne od muškaraca. Budimo iskreni, novac daje moć. Muškarcima daje moć da definišu vrednosti. Oni definišu šta je seksi. Definišu šta je ženstveno. To je apsurdno."

Sada kaže, "Kada sam pisala pesme za Destiny's Child, bilo je važno što sam tako mlada i imam kontrolu. Naša izdavačka kuća tada nije znala da ćemo biti toliko uspešne, i prepustili su nam sve. I navikla sam se da bude tako. Cilj mi je da i u životu budem primer toga. I mislim da će se to, nadam se, raširiti i da će više izvođača to uvideti. Jer samo to ima smisla. Jedino tako je pravedno " , zaključuje pevačica.

Njen najsvetliji trenutak:

"Od svega što sam postigla, najponosnija sam bila kad sam rodila svoju kćerku Blue Ivy."

Majčinstvo me je naučilo strpljenju, tome da vidim i stvari koje su nevidljive, i naučilo me je vrednosti vremena. Rođeni smo sa ograničenim brojem otkucaja srca. Budite mudri u izboru s kim ili čim ćete trošiti svoju energiju. Osećala sam se baš majčinski u osmom mesecu, priseća se. "I mislila sam da ne mogu biti više dok nisam videla bebu... ali desilo se to tokom porođaja jer sam osetila veoma jaku vezu sa svojim detetom. Kad sam imala kontrakcije, zamišljala sam svoju bebu kako gura veoma teška vrata. I zamislila sam kako to maleno dete radi sav posao, tako da nisam mogla da razmišljam o svom bolu... razgovarale smo. Znam da to zvuči ludo, ali osetila sam komunikaciju. Rađanje me je učinilo svesnom moći koju imaju žene. Sada mi je život puniji i ispunjeniji. Osećam se kao da me je moje dete upoznalo sa samom sobom."

Nastavak na sledećoj strani...

Nastavak pročitajte na sledećoj strani ‹ Prethodna 2 / 3 Sledeća ›

KOMENTARI
POVEZANE VESTI
Inicijalizacija u toku...


Magazin