Svima najomiljeniji ekscentrik, nemački dizajner veoma misterioznog godišta, Karl Lagerfeld opet je briljirao u svojim besedama. Glavni um iza francuskog brenda Chanel koji je pokrenuo i sopstveni satiričan list koji se zove The Karl Daily u kom ima priliku da nam demonstrira svo svoje umeće u fotografisanju, humoru, skicama, dao je svom listu zanimljiv intervju, prenosi WWD.  

"Mislim da je list krajnje zabavan, veseo i nimalo pretenciozan. On je nešto nalik nekoj mojoj privatnoj, internoj šali," rekao je Karl najavljujući izlazak najnovijeg broja magazina krajem meseca.

U intrevju Karl se dotakao i društvenih mreža, kao i fenomena selfie fotografija..

"Ima nešto tužno u društvenim mrežama. Ne razumem tu pomamu. To je kao da imate ogledalo u kom pričate sami sa sobom. A najviše na svetu mrzim selfie fotografije. Čine me prilično tužnim." 

"Ogledalo u kom pričate sami sa sobom? Pa ovo moramo da tvitujemo!

Ono što nam je Karl takođe otkrio u intervju je da očajnički želi nov iPhone 6!! Ali očajnički!

"Ne mogu da dočekam da u rukama držim iPhone 6. To mi je trenutno prioritet, najveća želja da ga dobijem što pre. Zamalo su pauzirali NewYork Fashion Week zbog toga."

O tremi: "Nikad nemam tremu pred reviju ili bilo kakvo javno pojavljivanje. Za mene su kamere komad metala koji radi na struju sa staklom. Ne vidim razliku kada se obraćam vama, a kada pričam masi ljudi. Volim da sam na TV kada je u pitanju dobar intervju u kom imam šta da kažem. Pogotovo volim kada nešto ide uživo, kad ga ne seckaju, masakriraju u montaži. Jer kada izmontiraju izgubi se srž. Često se desi da baš izbace neki meni omiljeni detalj jer to bi me dovelo u problem. Znate šta im onda kažem? Kako ne želim da mi advokati budu besposleni."    

Sebe smatra jedinstvenim, virtualnim (Šta to znači? Nešto kao Deda Mraz?): "Znate kako. Ja ovakav ne bih uspeo pre 15, 20 godina. Tada je svet bio drugačiji. Zato sebe doživljavam krajnje nadrealnim, virtualnim. Uostalom, ko vam kaže da sam ja stvaran? Ne idem na žurke, ne viđate me često na crvenom tepihu. Živim u svom svetu." 

Ima poseban popust u svojoj prodavnici: "To mi je olakšalo kupovinu tako da isključivo kupujem knjige u svojoj knjižari. Daju mi popust od 5 posto. Užasava me to da bih nešto mogao da dobijem besplatno samo zato što sam ja vlasnik." 

Karl, je oduvek bio VELIKI. Pa sad vi vidite da li ćete da slikate selfie. Razmislite dvaput.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija