Jedna od najpoznatijih žena na svetu kao da je oduvek znala tajnu uspešnog života - u privatnom i poslovnom smislu. Svaki intervju dive kao da upravo to potvrđuje jer Beyoncé uvek otvoreno priča o svom životu, što je definitivno i jedan od razloga zašto ima toliki broj fanova.

Bey dozvoljava da zavirimo u njen privatan život preko društvenih mreža, na kojima deli svoje srećne trenutke i daje do znanja šta misli o određenim temama.

Dok se svet bavi insinuacijama o njenom braku, Beyoncé suvereno drži muzički tron. Ipak, ono zbog čega je najviše volimo jeste njen "girl power" koji redovno promoviše u želji da kod svih cura na planeti pojača samopouzdanje.

Upravo zbog toga, pripremili smo vam 10 životnih citata Beyoncé Knowles, koje vam donosimo u nastavku.

# Kada bi sve bilo savršeno nikada ne bismo ništa naučili, niti bismo napredovali.

# Mislim da je nervoza zdrava. Znači da vam je stalo, da puno radite i da želite da date sve od sebe. Samo tu energiju treba usmeriti u svoj nastup.

# Prava istina je da jednostavno ponekad gubimo. Zato niko nije previše dobar, prevelik ili prepametan. To se prosto dogodi.

# Kad voliš i prihvataš sebe, znaš kome stvrano stalo do tebe i kad učiš iz svojih grešaka - tad prestaneš da mariš šta o tebi misle oni koji te ne poznaju.

# Stvarno verujem da žene treba da budu finansijski nezavisne. Novac daje muškarcima pravo da vode celu predstavu. Daje im pravo da određuju vrednost. Da odlučuju šta je seksi, šta je ženstveno. Ma, to je smešno.

# Niko nije savršen. I ja sam samo čovek, ali znate šta - važno je skoncentrisati se i na druge kvalitete osim lepote.

# Ne volim se osećati sigurnom. Uvek se trudim da idem u suprotnom smeru od očekivanog. Kada ostvarim jedno, odredim viši cilj. Tako sam i dospela ovde gde jesam.

# Nosim se sa frustracijom tako što se zatvorim u sebe i razmišljam, a onda popričam sa sobom logički.

# Za mene je najbitnije kako se nosim sa svim i kako se ophodim prema drugima.

# Sami određujete svoju vrednost. Ne mora neko drugi da vam govori ko ste.

Izvor: buro247.hr