Cindy Crawford u lošem pokušaju mix & match kombinacije

Previše truda, premalo uspeha.

Kako se sa 60+ nosi kombinacija crvena+žuta demonstrira Sharon Stone

Hrabra kombinacija za hrabru lady!

Victoria Beckham u jednoj od najlošijih kombinacija sa sopstvenim potpisom

Victoria Beckham na sve moguće načine pokušava da promoviše svoj brend, za koji smo sticajem okolnosti kada su na početku pandemije nastupile rigorozne mere, saznali da stoji prilično loše.

Prešarena trenerka koju Jennifer Lopez ne može prestati da nosi

Naše pitanje je: Da li biste se usudili?

Irina Shayk bez cenzure: Kako izgleda snimanje kada ne znate da vas snimaju?

Poznata ruska manekenka upravo je završila fashion week u Milanu, na kome je prošetala modele svih najvećih modnih kuća, a pre no što verovatno već večeras, ne sleti u Pariz i nastavi sa poslom na Nedelji mode u Gradu svetlosti, uspela je u svoj gust raspored da ubaci i jedno slikanje za naslovnicu.

Charlize Theron otkrila zašto se nikad nije udala i mi je podržavamo

Ponekad je potrebno samo malo zdravih stavova u životu i svakako da se ne obazirete na mišljenje drugih, da biste bili potpuno ispunjeni i puni samopouzdanja - kao što je predivna Charlize.

Sada je preterala: Omiljeni iscepan jeans Sofije Vergare ponekad nije loše izbeći

Svi smo već uveliko shvatali da je ovaj model farmerica Sofiji Vergari omiljeni, ali i da može da ga stilizuje i iznese kako većina nas ne bi umela. Ipak, i najbolji greše.

Trenerka i sako? Može i te kako ako ste Katie Holmes

Patike, trenerka, bela majica i blejzer su sasvim odlična kombinacija, shvatili smo to zahvaljujući Katie Holmes koja je prošetala ulicama Njujroka u ovom iznenađujuće lepom i efektnom casual stajlingu.

Zbog Victorie Beckham želimo isključivo plave štikle ove jeseni

Da li vam je palo na pamet do sada da bi štikle ili sandale u plavoj (drečavo plavoj) boji mogle biti odgovor na sva vaša stislka pitanja i nedoumice koje se tiču fenomenalanog fashion komada? Nama nije, ali zahvaljujući Vicky ovo je sada jedini aksesoar koji želimo da posedujemo. Odmah!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 1 - 12