Sharon Stone: "Reći da izgled nije važan je velika, glupa i masna laž!"

Poznatu glumicu uskoro ćemo imati priliku da gledamo u Netfliksovoj dramskoj seriji 'Ratched', koja radnjom prethodi kultnom filmu 'Let iznad kukavičjeg gnezda'. Tom prilikom je dala intervju za britanski Telgraph u kojem se osvrnula na važnost izgleda.

Najlepši i najjednostavniji outfit Jessice Albe koji kopiramo ove jeseni

Jesen volimo (a pogotovo njen sam početak, takzvanu pre-fall sezonu) zato što je u pitanju međusezona, što ujedno znači da kombinacije s početka proleća možemo bez problea implementirati u svakodnevni street style.

Zahvaljujući Irini Shayk ovo je donji veš kojim sebe želimo da častimo

Ona je zaštitno lice brenda Intimissimi, te je logično da će pored regularne reklamne kampanje. lepa Ruskinja povremeno da promoviše njihove komade i na svom privatnom profilu. I to je u redu, sve dok nam se nešto ne svidi do te mere da ne poželimo to odmah da imamo.

U poslednjoj letnjoj nedelji kopiramo savršenu casual eleganciju Charlize Theron

Od kada je fokus mnogo više bacila na porodicu i sve manje imamo priliku da je viđamo na premijerama, re raznim poznatim i manje poznatim događajima na crvenom tepihu, Charlize Theron postala je naša još veća stilska inspiracija.

Red carpet finiš festivala u Veneciji: 3 najbolje haljine od 5 potpisuje Armani Prive!

Poslednjeg dana filmskog festivala u Veneciji crvenim tepihom prošetale su neke od najlepših toaleta koje smo imali priliku da vidimo u poslednjih dana deset , koliko je trajala MOSTRA.

Hrvatska ostrva za rođendan: Zavirite u luksuznu jahtu na kojoj je Beyonce proslavila 39 rođendan

Poznata pevačica za rođendan je dobila luksuzan poklon, pogled na lepote hrvatskog primorja u enterijeru koji vredi milione.

Nosi ga svaki dan: Ceger od koga se Katie Holmes ne odvaja

Ako niste sigurni da ste na ulicama Njujorka ugledali Katie Holmes, samo pogledajte šta nosi na ramenu: ukoliko je to pleteni, svetlo krem ceger sa dugim ručkama - to onda mora biti ona!

Ovako to rade Francuskinje: Vanessa Paradis ponosno nosi bore i Chanel

Uvek je postajala ta fama oko prirodnog izgleda Francuskinja i njihovog tako casual, a ipak tako damskog stila, one su predvodnice nenametljive elegancije koju ostatak sveta pokušava da kopira prilično bezuspešno.

Krajnje obično izdanje Jennifer Lopez sa preskupim aksesoarima!

Možda je putovala u jednobojnoj trenerci, kose pokupljene u punđu, bez šminke i sa naočarima na licu - kao što i većina nas čini, ali je imala trenutno jeden od najtraženijih i najskupljih Nike patika, a u rukama Birkin tašnu koja vredi koliko i jedan nov stan!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 1 - 12