Da još uvek nije spremna da svoju “krunu” stilske kraljice preda španskoj kraljici Letiziji, vojvotkinja od Kembridža je dokazala danas kada se u belgijskom gradiću Liježu pojavila u elegantnom autfitu s potpisom Alexandera McQueena.

Nalik nekom slasnom, čarobnom “kolaču”, Kate Middleton je izabrala da godišnjicu od starta Prvog svetskog rata (za Britaniju) obeleži stilizovana u savršenu odevnu kombinaciju kojom je uspela da skrene pažnju sa ostalih zvanica, među kojima je  bio i francuski predsednik Hollande, kao i belgijski kraljevski par, kraljica Mathilde i kralj Phillipe.

Kate je blistala u kremastom, baršunastom kaputu McQueena –  sličan samo plavi, Kate je nosila na obeležavanju druge godišnjice (70 godina od iskrcavanja saveznika u Normandiji) početkom juna.  

Kompletan look, vojvotkinja je nadogradila spektakularnim šeširom koji je imao upadljiv ružičast detalj zbog kog su je mnogi britanski mediji prozvali savršenim “kolačićem”. Nude cipele i minđuše nalik biserima zaokružili su ovaj vovotkinjin look. William je bio tradicionalno besprekorno elegantan, ali je i ona ostao u senci svoje prelepe i stajliš supruge.