Dok je kod nas neko sumorno „novembarsko“ vreme, preko okeana u Njujorku sunce sija intenzitetom koji sanjamo da osetimo još od starta leta: od svitanja do sumraka...

Ove nedelje nekoliko dama nas je oduševilo svojim odevnim kombinacijama. Prvo je Miranda Kerr savršeno uklopila mornarske pruge i animal print, zatim smo fashionistu Oliviju Palermo videli u ponču s potpisom Burberryja koji smo odmah hteli da joj preotmemo, da bi nedelju perfektnih izdanja zaokružila ljupka Cameron Diaz u iscepanom, baggy jeansu i beloj majici.

Poslednja dama koju smo uočili na ulicama Njujorka je britanska it cura Poppy Delevingne koje je pokazala kako možete da se obučete za jedan high-low street style koji možete da prošetate na ulicama našeg glavnog grada, ali i nekom festivalu, na primer Lovefestu.

Poppy koja u svom garderoberu poseduje krpice najpoznatijih dizajnera današnjice, često voli da nosi engleske brendove za koje skoro niko nije čuo van granica Britanije. Za ovu kombinaciju je izabrala majicu brenda Oh My Love, sve sa printom flaminga i ananasa koju je uparila iscepanim šortsom od izbledelog teksasa.

Bele starke, Ray-Ban naočare i Gucci crna torba s resama (omiljeni komad pevačice Florence Welch) zaokružile su look koji je izgledao jednostavno i atraktivno!