Kada bismo mogli da biramo prijatelja iz sveta poznatih koji će nam dati najbolji modni poklon za rođendan, verujemo da bi većina izabrala da to bude Victoria Beckham.

A poklon koji je supruga Davida Beckhama dala vojvotkinji od Kembridža za njen 30-ti rođendan, dokazuje da ne bismo mogli bolje da izaberemo.

Naime, prema rečima kultnog dizajnera obuće Christiana Louboutina (koji je kreirao liniju lakova, ako niste pročitali?), britanska ikona stila je svojoj sunarodnici i „sestri“ po besprekornom osećaju za stil poklonila za jubilarni trideseti rođendan, cipele s potpisom slavnog kreatora.

Mmm, najbolji mogući poklon? Da tako i mi mislimo!  

"Samo mi je poznato da joj je Victoria poklonila par mojih čizama i da je Kate odmah morala da ih proba. Javili su mi da se i slikala pošto je videla da joj fantastično stoje, “ izjavio je dizajnar za američki The Times iskoristivši priliku da se osvrne na sam proces dizajniranja.

"Naravno da moraju da budu kvalitetne, jer cipela mora da bude urađena perfektno da bi žena mogla u njoj pravilno da korača, ali kreativnost nema puno veze sa udobnošću. Želim da prva reakcija na moje modele bude: Kako su prelepe! Kako su seksi! Ne želim da ljudi prvo konstatuju da izgledaju udobno.“

Pa da, nema veze što ćemo umreti od rana na nogama i što ćemo brdo para da potrošimo na silikonske uloške ne bi li nam bile udobne. Samo da su seksi.