Look dana: Besprekorna elegancija španske kraljice Letizie tokom posete Parizu

Foto: Profimedia

24. 07. 2014.

Queen of style je glamuroznim, rižičastim autfitom dokazala svoju nameru da vojvotkinji od Kembidža ukrade reputaciju najbolje obučene dame iz royal sveta....

Novi kraljevski par, španski kralj Felipe VI i njegova lepša polovina, kraljica Letizia od kada su krunisani konstantno su na putovanju, u zvaničnim posetama zemljama u okruženju, gde izazivaju veliku pažnju.

To se posebno odnosi na kraljicu Letiziju koja je prilikom svakog pojavljivanja svojim besprekornim osećajem za stil potvrdila rivalitet sa vojvotkinjom od Kembridža, Kate Middleton.

Poslednja u nizu poseta ih je odvela u „Grad svetlosti“, francusku prestonicu u kojoj se španski kraljevski par susreo sa francuskim predsednikom Olandom. Prvi zvanični susret para i francuskog predsednika je zabeležen po tradiciji na stepenicama Jelisajske palate.

Dok su se Felipe i Oland rukovali, pažnju svih prisutnih je privukla elegantna i sofisticirana Letizia koja je blistala u prelepoj puder ružičastoj  midi haljini ¾ rukava i pojasom oko struka čiji je rub ukrasila čipka cvetnog dezena.

Kompletan stajling, odmerena Letizia je nadogradila niskom, šarmantnom punđom, visećim minđušama, cipelama s otvorenim prstima i pismo tašnom u sličnoj nijansi kao haljina. Naravno, poseban šarm autfitu je dao krlajičin blag osmeh, samouveren stav i kraljevsko držanje.

Ovoj poseti prethodilo je putovanje para u Portugal i Maroko gde je Letizia jednako bila savršeno stilizovana noseći modele neutralne, monohromatske palete ali elegantne i savršene za njenu vitku liniju.

Zumirajući njene autfite sa ove male turneje, primetili smo takođe da je kraljica veliki fan cipela sa visokom potpeticom i otvorenim prstima, kao i onima od kože pitona koje je nosila skoro na svakom pojavljivanju, pogotovo u Maroku u kom joj je domaćin bila marokanska princeza Lalla Salma.

Pogledajte neke od autfite koje je ljupka Letizia nosila u proteklih mesec dana >>> 


KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin