Ovaj događaj je osmišljen kao prilika da se predstavi inovativni koncept marketinga kroz različite digitalne aktivacije u realnom prostoru. Prisutni će imati priliku da se uvere kako se granica realnog i virtuelnog polako briše, kao i da je digitalni marketing uveliko izašao iz ekrana gadgeta i svuda je oko nas. Takođe, premijerno za ovu priliku, biće predstavljen i novi, tehnološki modernizovan i vizuelno atraktivan sajt magazine Story prilagodljiv različitim formatima uređaja sa kojih mu se pristupa.

Za vreme Digital Night-a koji organizuje digitalna agencija Homepage okupiće se mnogobrojni uticajni pojedinci iz oblasti marketinga i medija, kao i poznate ličnosti, koji su i aktivni na društvenim mrežama. Među njima će se naći i atletičarka Ivana Španović, aktuelna Miss Srbije Milica Vukliš, glumici serijala "Državni posao" Dimitrije Banjac - Čvarkov i Dejan Ćijarković - Boškić, glumac Bojan Perić koji se proslavio ulogom u seriji “Vojna akademija”, bodi-bilder, bloger i glumac Milan Strongman Jovanović, gay aktivisti Boban Stojanović i Boris Milićević, najčitaniji bloger u Srbiji Milan Kamponeski (Amitz Dulniker) i najpopularnija fashion blogerka Zorannah, političari, aktivisti, modeli kao i popularni tviteraši i blogeri. Koncert će održati Lena Kovačević.

“Digital Night predstavlja jedan ozbiljan event koji će okupiti isto tako ozbiljne pojedince u online branši. Jedva čekam ovaj event jer imam osećaj da neke stvari nakon Digital Night-a više neće biti iste.”, izjavio je Milan Strongman Jovanović, bodi Bilder, glumac i bloger.

"Kada uzmemo u obzir organizatore, prestižni klub Reset i čitav koncept događaja, lako dolazimo do toga da je Digital Night nešto što smo čekali duže vreme, a što je već sada uspelo da izazove ogromne reakcije domaće publike i ljudi koji se bave marketingom - kako u Srbiji, tako i u regionu", rekao je Marko Mudrinić, dopisnik regionalnog internet marketing portala Netokracija iz Srbije.