Menhetn ima kraljicu i njeno ime je Miranda Kerr! Jer, ova lepotica se možda proslavila kao manekenka donjeg veša, ali joj je mesto slavnih „zacementirao“ besprekoran stil koji šeta svaki dan na ulicama Njujorka.

Sofisticirana i classy, Kerrova je pre neki stiliozovala sebe u perfektan, chic bež autfit koji je dodatno istakao njeno vitko telo, seksi stav i ljupkost lica.

Bivša supruga Orlanda Blooma i deo ekipe anđela, kada bira haljine za izlazak, ima tri modela od kojih retko kada odstupa. Ako nije u maksi, lepršavoj haljini efektnog printa, onda je u ženstvenoj, koktel haljini ili uzanom seksi modelu koji savršeno pristaje njenom zavodljivom telu.

Bež haljinu, neutralne pesak nijanse na tanke bretele, Miranda je upotpunila sunčanim naočarama, belom, kožnom torbom i salonkama u sličnoj nijansi haljine (s potpisom Gianvita Rossija) koje su imale providan, perspeks deo sa strane.

Duga, zanosna kosa u čokoladnoj, smeđoj nijansi s blagim kestenjastim pramenovima zaokružila je ovaj seksi look na najbolji mogući način.