Look dana: Savršena business kombinacija Heidi Klum

Foto: Profimedia

16. 07. 2014.

Look koji je dokazao da jednostavne modele Heidi stilizuje sa perfekcijom i kao retko koja druga dama...

Nemačka manekenka Heidi Klum iznova nas oduševljava svojim stilskim kombinacijama, što ne treba da nas čudi s obzirom na činjenicu da je Heidi uvek savršeno doterana i stilizovana. Nije teško da shvatimo kako je jeans omiljeni komad poznate manekenke, s obzirom da ga nosi u skoro svim prilikama.

Baš zbog toga, Heidi je odlična inspiracija za casual, dnevne kombinacije sa jeansom, koje možete s lakoćom da iskopirate kada nemate blagu predstavu šta da obučete.

Poslednju stilsku lekciju, plavuša nam je demonstrirala pre neki dan na ulicama Njujorka, kada smo je videli kako napušta set sa snimanja promo fotografija za novu sezonu rijalitija Project Runaway.

Uzan, skinny jeans brenda Frame, nemačka lepotica je nadogradila belim blejzerom s potpisom La Perle, Barbara Bui kaišem, srebrnobelom bluzom modne kuće Plein Sud i crnim Christian Louboutin cipelama.

Crne naočare, ravna kosa i crna, oversize kožna torba s plišanim motivom tigra i zlatnim lancima zaokružile su ovo izdanje koje smo zamislili i van radnog prostora, na koktelu ili popodnevnom ručku.


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...