Kakva majka, takva ćerka: J.Lo i kćerka stilizovane u identične pink autfite

Foto: Profimedia

11. 07. 2014.

U stilu dama iz pedesetih, Jennifer Lopez se na susretu sa Michelle Obamom pojavila ruku pod ruku sa ćerkicom koja je, kao i mama, nosila ljupku i ženstvenu kombinaciju u nežnoj puder ružičastoj boji.

Latino diva već nekoliko godina neguje besprekoran stil koji se prilagođava svim prilikama.

Svoju ljubav prema modi, Lopezova je ovih dana prenela i na svoju malu ćerku Emmu sa kojom se pojavila na 85. konvenciji LULAC-a ( Lige ujedinjenih hispanoamerikanaca koji su građani SAD-a ) u Njujorku čiji je domaćin bila prva dama Amerike, Michelle Obama.

Dolazak ponosne mame i vesele devojčice je očarao sve prisutne, s obzirom da su J.Lo i Emma bile stilizovane u skoro identične pink kombinacije.

Bez obzira na činjenicu da se samo dan ranije vratila iz Pariza, u kom je prisustvovala otvaranju Paris Fashion Weeka, Jennifer je izgledala sveže i ženstveno dok je okupljenim novinarima pozirala sa ćerkicom i sestrom Lyndom.

A slatka i raspoložena Emma je bila just like her mother, prava mala damica obučena u peplum bluzicu bez rukava i suknju na falte od istog materijala u puder ružičastoj boji. Crne cipelice i bele sokne, kao i položaj ukrštenih nogu kojem su sve devojčice sklone kada se malo postide, je kompletnom izdanju dao dozu ljupkosti, dečje nevinosti, ali i elegancije koja je Emmi izgleda u dnk.  

Ponosna na svoju ćerku 44-godišnja Jennifer se svo vreme osmehivala stilizovana u pencil suknju nežne pink boje i til bluzu ukrašenu belim, cvetnim vezom koje je nadogradila šik naočarama, minđušama nalik biserima, print salonkama brenda Bionda Castana i lakovanom pink torbom koju je nosila nonšalantno prebačenu preko ruke.

Susret sa Michelle je očito bio zanimljiv pošto je J.Lo postovala selfie sa prvom damom Amerike na kojoj se obe osmehuju gledajući u kameru.


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...