Nedelja visoke mode u Parizu nije mogla bolje da počne! Luksuzni i dugoočekivan Fashion Week otvorila je revija haute couture linije Atelier Versace, ali daleko veću pažnju od revije privukla je zvezda večeri, seksepilna Jennifer Lopez koja je odlučila da nam demonstrira svoje najbolje fashion izdanje do sada.

Seksepilna J.Lo, koja je prvi veliki momenat na crvenom tepihu imala zahvaljujući provokativnoj zelenoj, šifon haljini koju je Donatella Versace kreirala za divin dolazak na Grammy nagrade 2000. godine, ovaj put je mamila uzdahe u izazovnoj i neobičnoj kombinaciji.

Očito u dilemi da li da izabere provokativnu haljinu ili uzan kombinezon, Jennifer je za ovaj glam događaj izabrala smelu kombinaciju pomenutih komada, sa potpisom upravo Versacea. I ako nas pitate, nije mogla da dođe na bolju ideju, jer je krajnji rezultat bio više nego impresivan.

Belu haljinu bez bretela koja je od struka iskrojena tako da otkriva čitavu nogu, Jennifer je nadogradila svetlucavim, širokim pantalonama (nalik šalvarama). Stil je nadogradila metalik platformama, metalnim kaiševima, zlatnom narukvicom i zalizanim repom. Magic!

Iako je bila na vrtloglavo visokim platformama, J.Lo je zanosno i sa stavom pozirala okupljenim fotografima, prvo solo a potom i sa Donatellom, da bi potom ispratila najnoviju Atelier Versace kolekciju, iz prvog reda.