Muško finale prestižnog teniskog turnira Vimbldon pored pobede našeg tenisera (pobedio Federera 3:2 u setovima) obezbedilo nam je možda i najstylish V.I.P. zvanice, među kojima je najveću pažnju izazvao fashion couple, Victoria i David Beckham.

Slavni par je na centralni teren stigao neposredno pre početka finala, stilizovan u više nego usklađene autfite.

Dok je David, koji je inače veliki fan belog sporta i čest gost na tribinama bio obučen u prefinjen i savršeno ukrojen teget sako na duplo kopčanje, uparen s belom košuljom, drap pantalonama i elegantnom kravatom, njegova draga je blistala u  atraktivnoj haljini.  

Beckhamova se pojavila u sopstvenoj kreaciji, haljini midi dužine i širokih bretela u V, čijom donjom suknjom dominiraju asimetrične, široke pruge u neobičnoj kolorističkoj varijanti ( teget-bordo-narandžasta-bela).

Savršeno osunčan ten, svilenkast, zalizan rep i smokey eye zaokružili su kompletan look na jedan fantastičan način.

Vidno raspoložen par je uživao u briljantnim poenima obojice tenisera, neprestano komentarišući poene.

U jednom momentu, od Victorie kojoj mnogi prebacuju njenu „frozen“ prirodu, videli smo i blag osmeh koji nas je prijatno iznenadio i oduševio. Mada i vi biste se smejali kada biste zasenili kraljevski par, zar ne?

Ali kao da je to bilo bitno Williamu i Kate. Oni su se jednako dobro zabavljali gledaju neizvestan meč u kraljevskoj loži. Vojvotkinja do Kembridža je za finale izabrala plavozelenu haljinu Jonathana Saundersa, dok se William odlučio za elegantno teget odelo.

Pored Beckhamovih, na tribinama smo uočili i glumce Bradley Coopera, Samuel L Jacksona i Jude Lawa, kao i muzičara Cliffa Richardsona, ali i Annu Wintour.