Sirena iz sedamdesetih: Miranda Kerr je najstylish mama na svetu!

Foto: Profimedia

04. 07. 2014.

Miranda Kerr možda jeste jedna od najlepših i najbolje obučenih manekenki na svetu, ali je takođe i najbolja mama na svetu, bar nam se tako čini.

Od kada je dobila sina Flynna, 31-godišnja manekenka gde god da ide, bilo da je u pitanju snimanje ili poslovni sastanak, ide u društvu preslatkog sinčića kog ima iz braka sa glumcem Orlandom Bloomom.

31-godišnja Miranda koja godinama ima savršenu liniju koju mahom duguje genetici, ali i intenzivnom praktikovanju joge, uvek je stilizovana od glave do pete, a jednako usklađen sa njom je i njen medeni 3-godišnji sin.

Elegantno, retro, sporty, girly... sve stilove Miranda nosi sa jednakom ljupkošću i ležernošću. Tako je bilo i pre neki dan kada je samo za naše „oči“ interpretirala look iz sedamdesetih koji je najbolje nosila glumica Farrah Fawcett.

Bivši anđeo brenda Victoria's Secret je za šetnju sa sinom bio stilizovan u prelepu, svilenkastu, teksas košulju koju je nosila blago upasanu u fantastične bele zvoncare koje su dodatno izdužile njene noge.

Otkopčana bluza, taman da diskretno nagovesti početak dekoltea i savršeno držanje Kerrove doprineli su da nam se Miranda učini kao sirena iz sedamdesetih.

Komplatan look Kerrova je nadogradila pletenicom, sunčanim naočarama i crnom Birkinkom (koja je definitivno omiljeni model torbe svih poznatih nakon što smo je uočili na J.Lo i Heidi Klum pre neki dan). Platforme koje su se jedva videle ispod zvoncara su bile savršen izbor odeće za jednu ovakvu kombinaciju.

Flynn koji sve više liči na svog oca je izgledao kao mali mornar, stilizovan u crne pantalone i mornarsku majicu.


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...