Oženio se sin Anne Wintour

Foto: Instagram

01. 07. 2014.

Sa stilom, razume se…

Wintour je uložila veliki trud, znanje i bogatstvo, pozvala mnogobrojne uticajne ljude na ceremoniju, a rezultat je bilo savršeno venčanje njenog sina Charlesa Shaffera (28) i njegove drage.

Shaffer je izabranicu svog srca Elizabeth Cordry upoznao dok je studirao na Univerzitetu Oxford, u Engleskoj. On je inače treća godina medicine na Univerzitetu Columbia, dok je Elizabeth saradnik direktora razvoja proizvoda na Jet.com. Jednostavno rečeno moda nije njihov fah.

Srećom, mama Wintour je na čelu američkog Vogue magazina već 18 godina, pa ima na svom speed dialu sve najveće svetske dizajnere. Uključujući i Oscara de la Rentu, čuju haljinu je nosila mlada. Mladoženja je obukao Burberry odelo, dok su deveruše bile stilizovane u Pradu. Devojke zadužene za cveće, osim venčića u kosi, imale su na sebi Alexander McQueen haljine.

Venčanje je fotografisao Maio Testino, a osim njega, pozvan je bio i Instagram, zahvaljujući kome smo dobili priliku da zavirimo na još jednu fashion svadbu ove nedelje. (Prva je naravno Olivijina).


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...