Nakon nekoliko meseci iščekivanja, muzička diva Beyonce i njen suprug, reper Jay-Z su započeli zajedničku turneju „On the Run“ spektakularnim koncertom u Majamiju!

Trenutno najpopularnniji i najmoćniji par na svetskoj muzičkoj sceni je na rasprodatom gradskom stadionu Sun Life Stadium oduševio fanove koji su u horu pevali njihove duetske pesme, ali i solo kompozicije.

Za razliku od njih, mi smo bukvalno ostali bez teksta nakon „modne revije“ koju nam je priredila Queen Bey! Jer, ono je bila modna revija, šta god vi mislili. Koncert, ali i modna revija.

Naime, najveća zvezda današnjice (true!) koja je na sceni prava „vatra“ i kojoj jedino može da parira pop kraljica Madonna, je sinoć prošetala modele najboljih dizajnera današnjice. A kada kažemo „prošetala“ onda mislimo: jedna pesma/jedan autfit. Od svetlucavog bodija s potpisom modne kuće Versace, preko čipkanog kombinezona Elie Saaba do kožnog korseta Alexandea Wanga...

Većina kostima je bila seksi, provokativna i krajnje erotična, mahom napravljena od čipke, mrežastog materijala, tila i kože. Dok je kroj prilično potencirao divine obline i pozamašnu pozadinu.

Dok se nadamo da će pomenuta turneja – koja je za sada planirana da obuhvati 16 koncerata širom Amerike, možda imati i neke „evropske“ reprize, pogledajte kostime koje je Beyonce nosila sinoć na prvom koncertu.

Mrežasto, svetlucav bodi s potpisom modne linije Atelier Versace

Kožni bodi s potpisom Alexandera Wanga

Još jedan efektan i unikatan bodi modne kuće Versace

Tekas kombinacija s potpisom Diesel za Queen Bey. Totalno u njenom stilu!

Beli čipkani kombinezon Elie Saaba

Neke modele nismo uspeli da "dešifrujemo", ali i te kako su nas oduševili!