Od svih poznatih, nekako smo skapirali da crnu boju najviše nose Kate Moss i Angelina Jolie, pa nije ni čudo što su pomenute dame profi kada je u pitanju stilizovanje u "večnoj" boji.

Angie crnu nosi pa ... 24h. Kada na aerodromu žuri na avion sve u paru sa svojom mnogobrojnom svitom, kada šeta ulicama Njujorka, snima filmove, ali i prisustvuje filmskim premijerama.

Poslednjih nekoliko dana, holivudsku divu smo uočili u poseti Japanu, za koju smo nekako ubeđeni da je spakovala samo crne haljine.

Prvo smo je videli na tokijskoj premijeri filma Maleficent u zanosnoj, uzanoj Versace haljini od pliša, midi dužine, čiji gornji deo je činio ukrojeni korset. Crne salonke i kosa sklonjena s lica bili su očekivana nadogradnja omiljenog looka poznate glumice čija koža u paru sa crnom bojom izgleda kao da je „napravljena“ od porcelana.

Press konferencija takođe nije mogla da prođe bez male crne haljine, koja je za razliku od Versace kreacije bila više casual, sve sa midi rukavima i otkrivenim ramenom, ali i naborenim materijalom. 

I da. Dolazak u Tokiju je isto prošao „stilizovan“  u crnu haljinu.  Angie, priznaj da ti je ipak malo vruće?