Možda više nije u top 10 na WTA listi (trenutno 11. na listi), ali zato i dalje jeste jedna od najlepših žena na svetu.  A posebno br. 1 kada je u pitanju stil.

Ana Ivanović, koju kao i njene koleginice iz belog sporta očekuje takmičenje na predstojećem Wimbledonu, je bila najglamuroznija i najlepša zvanica na WTA pre-partiju koji je sinoć održan u Londonu.

Srpska teniserka se pojavila u fantastičnoj kolor-blok haljini s potpisom naše dizajnerke sa londonskom adresom, Roksandom Ilinčić.

Crna dugačka haljina sa efektnim narandžasto-belim detaljima je savršeno pristajala Aninom bronzanom tenu i sjajnoj, crnoj kosi pa nas je Ivanovićka podsetila na holivudsku divu Avu Gardner dok je pozirala ispred Kensington Gardena.

Klasičan kroj haljine, lakovani kaiš i smela upotreba narandžastocrvene boje naglasili su Aninu vitku figuru, dok se efektna kolor-bloking paleta pobrunula da izgleda samouvereno i seksepilno. 

Kompletan look, Ana je nadogradila narandžastim ružem, naglašenim obrvama, crnim salonkama i niskom punđom koju je nosila u stilu holivudskih diva, stilizovanu od široke pletenice. 

Prelepa!