Nicole Kidman se potrudila da zablista na prvom red carpet pojavljivanju posle Kanskog festivala. U roku od 36h, videli smo je u tri krajnje izazovne kombinacije koje su istakle njenu vitku liniju, ali i bujno poprsje.

Prelepa australijska glumica koja je trenutno na turneji filma Grace of Monaco, se u petak pojavila u Melburnu na Life Ball događaju u uzanoj, nude haljini s potpisom Prade.

Dugačka haljina je imala neobične svetlucave momente u vidu tankih bretela,  linije oko struka i vrat. Nalik svetlucavoj puzavici... Međutim, daleko više od haljine, pažnju svih prisutnih je privukao izazovan, seksi dekolte koji je otkrio glumičine grudi.  

Iz rodne Australije, Nicol je otputovala u Šangaj gde je prisustvovala svečanom otvaranju 17. po redu Shanghai International Film festivala.  

Za tu priliku izabrala svetlucavu Dolce and Gabbana haljinu iz njihove jesenje kolekcije za 2007! Elegantna haljina s kratkim rukavima je daleko bolje pristajala australijskoj glumici od Pradine toalete.

Na premijeri filma o princezi od Monaka, Nicole se pojavila u najsvedenijoj toaleti od viđenih: crnoj haljini midi dužine, kreatora Salvatorea Ferragama. Neobičnu haljinu sa metalik sjajem i plisiranom suknjom, Kidman je nadogradila atraktivnim cipelama u crno-ljubičastoj kombinaciji.

Koja vam se toaleta najviše svidela?