Kendall Jenner možda ima samo 18. godina, ali u to nam je sve teže da poverujemo, kad god je vidimo tip top sređenu na crvenom tepihu. Obučena da impresionira, polusestra od Kim Kardashian i naša omiljena dama iz Kardashian klana, blistala je na godišnjoj MuchMusic dodeli nagrada koja je održana u Torontu ovog vikenda.

Zanosna Kendall koja je došla u pratnji sestre Kylie (totalno u senci, ali totalno) izgledala je kao mlada, privlačna žena sa tla Italije (i to Sicilije!) dok je pozirala pred okupljenim fotografima u haljini dugih rukava, koju su krasila dva, izrazito duboka šlica sa strane bele haljine, prekrivene stilizovanim i svetlucavim „ordenjem“.

Dok su fanovi kometanrisali različito ovo Kendallino izdanje, njena porodica je bila oduševljena i postovala je same hvalospeve na račun sestara "You are stunning @kendalljenner and @kyliejenner!! Just beautiful! #MMVA's."

Iako je bilo evidentno da svi pričaju o njenoj haljini, Kendall je izgledala krajnje nonšalantno dok je pozirala u haljini italijanskog kreatora Fausta Puglisia, koju je nadogradila zlatnim stiletom sandalama i clutch torbicom, takođe zlatnom. 

Nama ostaje samo da joj čestitamo na hrabrom izboru haljine i da joj poručimo: Od glave do pete, pun pogodak sweet Kendall!