Iako je zauzeta pripremom nove kolekcije za proleće/leto 2015, Victoria je odlučila da nas zagolica sa nekoliko ključnih lookova iz njene linije.

Ona je poznata po tome da je sama najbolji promoter svojih modela, pa je tako juče obavila jednu promo misiju dok je prvodila dan u Njujorku, i pružila nam pravi sneak-a-peak u njenu novu kolekciju.

Četrdesetogodišnja  dizajnerka šetala je Menhetnom u haljini inspirisanoj modom pedesetih, iz njene poslednje kolekcije. I definitivno je izgledala dobro u njoj!

Romantičnu midi haljinu u tamnim tonovima sive, cvetnog dezena i asimetrične kragne, Victorija je uparila sa burgundy štiklama i kaišem u istoj boji koji ističe njen uzak struk. Svoj sofisticirani look upotpunila je kosom podignutom u visoki rep i neizostavnim tamnim naočarama koje su njen prepoznatljiv modni dodatak.

Kada je u nedelju sletela na JFK aerodrom, uvek besprekorna dizajnerka već je predstavila pencil suknju istog dezena koju je uparila sa svetlom košuljom.

Kasnije te večeri Victoria je bila gost na žurci koju je napravio Net-A-Porter kako bi proslavili lansiranje njene nove kolekcije Victoria by Victoria Beckham za jesen/zimu 2014 u The Bowery hotelu.

- Radujem se večeri sa netaporter.com u ponedeljak u Njujorku povodom #VVBAW14 - tvitovala je prošle nedelje bivša Spajsica.

Victoria nam je u svakom slučaju priuštila pravo fashion mučenje, s obzirom da ovi sjajni komadi neće biti dostupni još godinu dana.