Na jednoj je Nina Janković sa suprugom, a na drugoj Branka Nevistić sa svojim izabranikom, dok je sadržaj magazina u oba slučaja ostao identičan.  S obzirom na to da je magazin Story svojim čitaocima obezbedio ekskluzive sa dva venčanja koja su obeležila nedelju koja je za nama, ekipa magazina je odlučila da pomerimo granice i ponudi dve naslovnice, što nijedan celebrity  glossy nedeljnik ranije nije radio.

Godinu i po dana nakon što je započela zajednički život sa svojim izabranikom, biznismenom Branislavom Grujićem, voditeljka Branka Nevistić izgovorila je sudbonosno da na intimnoj ceremoniji sklapanja građanskog braka upriličenoj 28. maja u Slankamenu.

- Ovo je bio važan dan za mene i htela sam da imam divnu, najlepšu haljinu. Kreacija Elija Saba ispunila je sva moja očekivanja. Posle venčanja presvukla sam se u veselu Chanelovu haljinu. Svakako da sam učestvovala u izboru suprugovog odela jer mi imamo slične ukuse, tako da je sve bilo više nego lako - rekla je Branka za novi Story, a na pitanje da li je sa suprugom upriličila i versku ceremoniju sklapanja braka, odgovorila je:

- Crkveno venčanje planirano je i organizovano u Veneciji, u poznatoj pravoslavnoj crkvi San Giorgio dei Greci. Dragi prijatelji i porodica prate nas na tom putovanju kako bi s nama podelili ove divne trenutke. U Hotelu Cipriani u Veneciji upriličićemo proslavu i verujem da će se ponoviti predivna atmosfera iz Slankamena.

Story: Smeta li vam što je u pojedinim tekstovima o vašoj udaji u prvi plan stavljeno materijalno stanje vašeg supruga?

- Ne! Svako razmišlja na svoj način, tako da i oni kojima je to najvažnije, pokazuju kako gledaju na život, ljubav i ljude. Naravno, bilo bi mnogo lepše, korisnije i zdravije kada bi osobe koje se time bave razmišljale pozitivno, a ne zlobno. Međutim, takve kvalifikacije uvek se vraćaju kao bumerang onima koji ih plasiraju. Branislav i ja jesmo bogati ljudi - snažno se volimo i svi ovi dani su za nas kao bajka.

Iako su mnogi rekli da bračna ljubav stvara čovečanstvo, Sibil Šepard je jednom istakla kako je dom mesto u kom muž pravi predstavu, ali žena za nju piše tekst. S ovim rečima slažu se uspešna mlada glumica Nina Janković i njen izabranik Mateja Dičić koji su u subotu, poslednjeg dana maja, nakon četiri godine zabavljanja jedno drugom izgovorili sudbonosno da.

- Uspavala sam se! Sve je bilo potpuno čudno, ne umem to da objasnim. Ne mogu da se setim baš svih detalja dok ne vidim snimke i fotografije. Verujem da je sve to zbog uzbuđenja, ali najvažnije je da nije bilo nervoze – rekla je Nina u ekskluzivnom intervjuu za magazin Story i između ostalog dodala:

- Tokom venčanja u crkvi tiho sam pitala sveštenika: Kada ja njega treba da nagazim, a on mi je u šali odgovorio: Ceo život! Naravno, kasnije nam je poručio kako to ne treba da radimo, već da se volimo pa smo taj deo preskočili.

Nastavke oba intervjua pročitajte u novom broju magazina Story koji je u prodaji od petka, 6. juna.