Kada vam se desi neki neugodan momenat koji biste najpre što pre da zaboravite ili bar prividno da poništite, najbolje što možete da uradite je da se pojavite u javnosti, sve sa stavom “ništa se nije desilo” i osmehom na licu.

Upravo ovim su se vodile slavne sestre, Solange i Beyonce Knowles kada su se pojavile pre neki dan na humanitarnoj večeri Chime for Change, koju je organizovala modna kuća Gucci.

Bey i Solange nisu samo usaglasile osmeh, na prvom zajedničkom pojavljivanju od kada se desio incident u liftu, već i autfite! Beyonce je bila u kombinezonu bele boje, dok je Solange izabrala da se na pomenutom događaju pojavi u belim, širim pantalonama i svilenoj bluzi, intenzivne narandžaste boje.

Iako je pojavljivanje proteklo bez bilo kakve naznake “šta se to desilo u liftu?”, bilo je lepo videti sestre kako su nasmejane i opuštene, plus udružene u želji da pomognu velikom i humanom događaju.  

Za sve neupućene, Chime for Change je više neka vrsta aktivne kampanje koju su pokrenule poznate dame, Selma Hayek i kreativni director Guccia, Frida Giannini, i čiji koosnivač je sama Beyonce. Kampanja, odnosno humantarni fond je prevashodno osmišljen u želji da se pruži pomoć ženama širom sveta putem niza koncerata, filmskih projekcija i drugih događaja.