U Vindzorskoj palati, vojvoda od Kembridža ugostio je poznate ličnosti na humanitarnoj večeri u čast organizacije The Royal Marsden, na čijem je čelu, a ovo je u bukvalnom smislu bio susret pripadnika britanskog kraljevstva – onog pravog i onog modnog.

Sponzor večere bio je Ralph Lauren, koji je u London stigao još pre nekoliko dana da bi najavio otvaranje Ralph Lauren centra za istraživanje raka dojke – nove ustanove u okviru Čelsi bolnice.

William, sveže preplanuo posle australijske turneje, bio je domaćin večere, čija je organizacija trajala punih 18 meseci, a sve je kulminiralo odmerenim i glamuroznim partijem sa 220 zvanica.

Među prisutnima su bile Cate Blanchett, Emma Watson i Helena Bonham-Carter, između ostalih, a iako priznajemo da je Cate ponovo nepogrešiva u kada je izbor haljine u pitanju,  dve IT fashion devojke ipak su privukle najviše pažnje.

Uprkos tome što je razlika između njih dve 19 godina, Kate i Cara izgledale su jednako zanosno u elegantnim crnim haljinama, savršenim za ovakav događaj.