Olivia Palermo nagovestila izgled svoje venčanice?

Foto: Profimedia / Brides

28. 04. 2014.

Oscar de la Renta, Marchesa, Carolina Herrera....koji god kreator da osmisli venčanicu za Oliviu ne sumnjamo da će ultimate ikona stila u njoj izgledati čarobno!

Svadbena zvona samo što nisu zazvonila za nju i njenog zgodnog verenika Johannesa Huebla, pa nije ni čudo što je magazin Brides odlučio da upravo Olivia bude na njihovoj naslovnici!

Poznata fashionista je pozirala za najnoviji broj (jun/jul), u prelepim venčanicama sa potpisom najpoznatijih dizajnera, nagoveštavajući nam kakva bi njena venčanica mogla da izgleda.

Koju god da odabere za svoj IT dan, Olivia in Love (kako je nazvan intervju s njom) neće pogrešiti jer su joj jednako čarobno pristajale venčanice od delikatne čipke, uzane, ali i one od muslina sa suknjom pun krug. Bajkovito...

Olivia je za ovu priliku prošetala raskošne venčanice s potpisom Marchese, Oscara de la Rente, ali i Caroline Herrere, dodajući svakoj neki svoj detalj, bilo u vidu nakita, stajlinga kose.  

“Uvek volim da imam malu dozu boje na sebi.“

Na pitanja o svom privatnom životu, Olivia je s oduševljenjem pričala.  

“Prijatelji su nas spojili i nekako smo osetili da je to, to. Mi smo sjajan tim. Razumemo se i poštujemo, čineći jedno drugo boljom osobom. Takođe je super što oboje radimo u modi i što možemo da putujemo zajedno,“ izjavila je Olivia za magazin.

Zvuči kao par iz snova.


KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin