Pošto je uzbudljivu sezonu crvenih tepiha i dodela Oskara uspešno odradila za uglađenom kratkom kosom, J Law je odlučila da pruži sebi malo odaška i oprosti se od pixie frizure, sa svakom dlakom na svom mestu.

Istini za volju, mnogi su komentarisali da je njena kosa izgledala prestrogo i da nije bila dobar izbor za mladu glumicu, kojoj je svega 23 godine. Jennifer je svoju dugu kosu ošišala krajem 2013. godine, kada je njen hair stilista konstatovao da joj je potrebno ekstremno šišanje, zbog čestih promena boje i agresivnog tretiranja kose.

Pixie je uradio svoje, a sada je red na novi, divlji, mladalačkiji look. Razbarušeni bob je ne samo jedna od najaktuelnijih frizura za ovu sezonu, već njoj stoji fantastično.

Jennifer je gostovala u studiju emisije Good Morning America, a to je bila prilika da pokaže i svoj novi izgled, koji se kritičarima uglavnom veoma dopao.

Kada su trendovi u pitanju, glumica se nije zadržala na frizuri – birala je, takođe, pastelne nijanse koje su obavezne ovog proleća, a sve je uparila sa Balenciaga clutchem, koji je trenutni hit za sve modne sladokusce.