Gala veče koje je fondacija amFar organizovala u brazilskom gradu Sao Paolu je bila sjajna prilika da se dve najbolje prijateljice iz sveta modelinga, Naomi Campbell i Kate Moss vide nakon dugog perioda. Malo je reći da su devojke bile oduševljene što im se ukazala prilika da se konačno vide i zabave, nazdravljajući prijateljstvu koje traje više od dve decenije! 

Iako Kate nema profil ni na jednoj društvenoj mreži, Naomi je neprestano tvitovala i postovala na svoj Instagram profil slike sa glam događaja naglašavajući u propratnom tekstu koliko je srećna što je opet sa svojom najboljom prijateljicom iz ranih, manekenskih dana.

Devojke su se definitivno dobro provodile to veče, s obzirom na postovane slike na kojima su pozirale s Mary J. Blige. 

Ali i dizajnerom Riccardom Tisciem koji je na svom profilu šerovao nekoliko slika sa devojkama nakon žurke koja je trajala do zore. 

'Brazilllllllll #amazing#time#fun#gang#' , napisao je Riccardo.

Pre mesec dana upravo je Naomi otkrila da će čuvena „banda“ iz 90-ih opet da se okupi, ali od tada ništa nismo detaljnije čuli. Međutim, to nije umanjilo naše nestrpljenje da konačno vidimo Lindu, Cindy, Christy, Stephanie, Claudiju i pomenut duo u zajedničkoj povratničkoj avanturi.