Muzičke dive koje su skoro u isto vreme objavile svoje nove albume,  izazvale jednaku buru i broj uzdaha, na sceni, ali i crvenom tepihu prestižnih nemačkih nagrada koje su dodeljene u Berlinu.

Seksi Kolumbijka i njena takođe izazovna koleginica su se na 23. dodeli Echo nagrada pojavile u upečatljivim kombinacijama kradući pažnju sa svih ostalih zvanica i gostiju.

46-godišnja australijska zvezda čiji je video za pesmu Sexercize izazvao burne reakcije, pojavila se u zavodljivoj, crnoj, kožnoj haljini sa raskošnim peplum detaljem u metaliziranoj tkanini. Vidno raspoložena i seksi, Kylie je kreaciju briselskog dizajnera Anthony Vaccarella upotpunila crnim sandalama (Manolo Blahnik) i kosom u blagim loknama.  

Za nastup na kom je izvela prvi singl sa albuma Kiss me Once, Into the Blue, džepna Venera je izabrala svetlucavu belu mini-haljinu engleskog kreatora Juliena Macdonalda.

Njena jednako seksi koleginica, 37-godišnja kolumbijska zvezda se odlučila za malo glamurozniju kreaciju, pojavljujući se u “paukovoj“ haljini s nude postavom i crnim, svetlucavim vezom s potpisom kreatora Zuhaira Murada (takođe aktuelna jesenja kolekcija).

Poznata pevačica je na sceni izvela svoj (duetski) hit, Can’t remember to forget you.