Nakon što smo rezimirali reakcije poznatih na činjenicu da su Kim i Kanye na aprilskoj naslovnici Voguea, opštoj parodiji sada je dodato i izmišljeno pismo britanske dizajnerke Victorie Beckham.

Ipak, iako pismo nije zaista napisala Victoria, ono je uspelo da zasmeje do suza obožavaoce ovog modnog magazina širom sveta.

Naime, internet portal Love and Knuckels odlučio je da se našali sa ovom vešću, pa su objavili navodno pismo bivše Spajsice, danas uspešne dizajnerke Victorie Beckham, upućeno urednici Voguea Anni Wintour.

Prenosimo pismo u celosti:

Draga Anna,

Šta još da učinim?

Izvadila sam silikone iz grudi i isekla ekstenzije. Ne nosim ni francuski manikur i negujem prirodan izgled kože. Pravim se da čitam knjige. Obavezala sam se i da se neću smejati u javnosti. Umirem od gladi jer nisam pojela ništa osim graška i biljnog čaja već tri godine.

Ja sam ikona stila i svaka modna kuća želi da nosim njihovu odeću. Svi od kraljice Ranie do Jolande iz The Real Housewives of Beverly Hillsa nose moju odeću. Kim smanjuje haljine Toma Forda da izgledaju kao topići i prodaje animal helanke. Znaš ko nosi njenu odeću? Moj treći asistent kaže da to nosi devojka koja radi na blagajni second hand shopa.

Znaš li šta sam ja nosila na kraljevskom venčanju kad sam bila trudna osam meseci?! Nosila sam sopstvenu kolekciju, plavu haljinu koju sam kombinovala s Louboutin štiklama. Seti se što je ona nosila na Met Galu - nosila je kauč!

Jesu li oni zaista par o kojem se najviše priča? David je međunarodna sportska zvezda, model i filantrop. Njen dečko nosi obične prevelike majice i ne može prodati ulaznice za svoje koncerte. On ima zlatni zub i gramatika mu je loša, a ja sam pevala u grupi Spice Girls.

Draga, Anna šta još da učinim?

S poštovanjem,

Victorija