Džepna Venera je back!

Slavna australijska pevačica ovih dana je u žiži interesovanja nakon lansiranja svog najnovijeg albuma Kiss me Once, koji je njen prvi album nakon Aphrodite (2010).

U okviru promo kampanje koja prati album, Kylie je posetila francusku prestonicu Pariz u kojoj je njena kolekcija ruževa s imenom Kiss me Once bila prezentovana u čuvenom pariskom restoranu Chez Collette.

Nasmejanu 45-godišnju pevačicu su opkolili mnogobrojni fanovi ispred restorana koja je svima podelila autograme s otiskom vatrenocrvenih usana. Uspomena koju ne sumnjamo da će svi čuvati, a neki i uramiti.  

Džepna Venera se pojavila u crno-beloj uzanoj ¾ haljini, neobičnog kroja i elegantnim sandalama, dokazujući da joj trenutno prija monohromatski look s obzirom na autfite koje je prošetala tokom posete „Gradu svetlosti“.  

Dok je Kylie išla s jedne pariske adrese na drugu, lansiran je njen spot za singl Sexercise, koji je odmah naišao na ne tako sjajne reakcije, s obzirom da smo čuli komentare i to od njenih fanova kako je Kylie iskoristila erotičnost da skrene pažnju sa „mlake“ pesme, i da je video svojevrstan „soft porn“ video!? Naravno, bilo je i onih koji su konstatovali da Kylie izgleda seksi i da je pesma, njen najnoviji hit!

U međuvremenu, Kajli je stigla da prošeta par Chanelovih couture patika i tako iznenadi sve one koji su ovaj pra očekivali da vide prvo na Rihanni!