Poznata američka glumica, Blake Lively koja ovih dana u Vankuveru snima film Age of Adeline, nagovestila je look glavne junakinje na stepenicama Art Gallery u pomenutom kanadskom gradu.

Da smo je uočili u nekom drugom autfitu, a ne onom u stilu iz pedesetih, pomislili bismo da 26-godišnja Blake snima neki nastavak hit serije Gossip Girl.

U svakom slučaju, prelepa glumica je dokazala da jednako stajliš nosi bilo koji trend, pa i upečatljive pedesete dok je sedela na stepenicama u teget-crvenoj haljini na falte s potpisom brenda Gucci iz njihove Resort 2014 kolekcije.

Svilenu, chic Gucci haljinu s motivom srca koja se preklapaju, glavna stilistkinja na setu je kod glumice nadogradila crvenim ružem, kratkim plavo-belim puloverom, podignutom kosom i crnim cipelicama sa kaiščićem u stilu tango cipela.  

Samo dan ranije, Blake je bila u drugom, takođe efektnom autfitu, kada smo je uočili u camel kaputu, rolci, vunenoj, zelenoj suknji i repu. Sve sa kožnom torbicom s kartkim ručkama i cipelama u stilu pedesetih, s niskom i punom petom.

Tokom tog dana , Blake je na setu posetio i njen suprug, Ryan Reynolds, sa kojim je glumica kasnije otišla na popodnevni ručak.