Poznata francuska glumica Charlotte Gainsbourg pridružila se kolegama, Emmy Rossum i Stacey Martin na specijalnoj, njujorškoj projekciji svog najnovijeg filma „Nymphomaniac: Volume I“ u režiji slavnog Larsa von  Triera.

Charlotte koja je dugi niz godina bila Balenciaga devojka je odlučila da ostane verna Nicolasu Ghesquieru koji je ove jeseni napustio mesto kreativnog direktora u pomenutoj francuskoj kući zarad iste pozicije u LV-u.

Sofisticirana buntovnica koja spada u najbolje obučene žene na svetu je za projekciju sada već kontroverznog filma izabrala model iz najnovije, jesenje kolekcije Louis Vuittona koju smo imali prilike da vidimo na Paris fashion Weeku.

Francuska glumica se pojavila u beloj, svilenoj košulji, žuto-crnom prsluku na V izraz i crnim kožnim pantalonama koje je uparila sa poludubokim, lakovanim čizmicama u boji duleka.

Glavna zvezda pomenutog filma je dokazala da od svih glumica može da postigne chic look uz minimalan trud, iako bismo voleli da je vidimo u nekom ne tako „sigurnom“ izdanju.