Sharon Stone: Estetski hirurzi me nagovaraju na operacije

Sharon Stone, foto: Profimedia

28. 02. 2014.

Slavna glumica rešila je da progovori o tome koliko je iritiraju estetski hirurzi koji je opsedaju i nagovaraju na zatezanje lica.

Fatalna pedesetšestogodišnja glumica Sharon Stone nikada se nije podvrgla nijednom estetskom zahvatu i ponosna je na svoju prirodnu lepotu.

Ipak, iskreno je progovorila o velikom broju estetskih hirura koji uporno, već godinama pokušavaju da je nagovore na zatezanej lica i ostale plastične operacije, na kojima bi, usput, veoma dobro zaradili, prenosi Showbizspy.
 
- Postoji mnogo vrhunskih plastičnih hirurga koji već godinama pokušavaju da se dokopaju mog lica. Ne mogu ni da nabrojim koliko puta mi je u poslednjih deset godina ponuđeno zatezanje lica. To se sigurno kosi s Hipokratovom zakletvom i nije u redu - rekla je Sharon.

Ona je navela i da je u dvadesetim godinama nakon pada sa konja zadobila ožiljak koji je kasnije uklonila, a da osim toga nije imala nijednu plastičnu operaciju, jer ih smatra potpuno bespotrebnim. 

- Danas sve devojke izgledaju isto - isti obrazi, isti nos, iste usne - kaže glumica, smatrajući da nema nikakve potrebe za zatezanjem lica u dvadesetima ili stavljanjem silikona u grudi u tridesetima.


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...