Nova frizura Katy Perry

Foto: Instagram

20. 02. 2014.

Duge lokne američka pevačica je zamenila simpatičnim bobom koji je odmah naišao na pozitivne reakcije!

Katy Perry je od onih osoba koja ne kriju skoro pa ništa od svog života i koju zbog toga mnogi poštuju i vole više nego neke druge V.I.P. osobe.

Fotke sa turneje, večeru u društvu prijatelja, svaku promenu imidža.... sve Katy šeruje i deli sa mnogobrojnim fanovima. Ovih dana u fokusu je njena nova fruizura, simpatičan bob koji je ako smemo da primetimo frizura godine, ili bar frizura koju poznate dame obožavaju.

Američka pevačica je prošle nedelje postovala na svoj Instagram profil fotku sebe kako se mazi i grli sa medenim psom. Kada smo malo dublje se zagledali u fotku pažnju nam je privukao pored preslatkog kučenceta, Kejtin super chic bob.

Duge lokne pevačica je zamenila s kratkom frizurom, s tim što je njen bob za razliku od nekih drugih dama bujan i kovrdžav pri krajevima pa smo se zapitali da se nije sama Katy poigrala ne samo sa psom već i sa makazama?!

Svoju novu frizuru 29-godišnja pevačica je promovisala na britanskim Elle Style Awards nagradama na kojima je dobila priznanje za Ženu godine.


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin