Elle Style Awards: Katy Perry proglašena ženom godine!

Foto: Bang Media

19. 02. 2014.

Suki Waterhouse je dobila nagradu za Najbolji model, dok je za Najboljeg dizajnera proglašen Christopher Kane.

Tradicionalna dodela godišnjih Elle Style Awards, britanskog izdanja magazina ove godine je održana poslednjeg dana LFW-a.

Iako su se mnogi već uputila ka Milanu u kom se nastavlja maraton revija u okviru "Velike četvorke", fashion elita, bar ona iz Engleske je ostala još mrvicu vremena u Londonu ne bi li ispratila modni događaj godine.

Među zvanicama smo videli Caru Delevingne sa sestrom, zatim Karolinu Kurkovu, ali i mladu glumicu Emmu Watson (dobila nagradu za najbolju glumicu godine) koja se pojavila u čarobnoj haljini s potpisom Giambattiste Vallija.

Američka pevačica Katy Perry je proglašena Ženom godine, dok se njen kolega Pharell Williams okitio s nagradom za Najboljeg internacionalnog muzičara.

Britanska manekenka i devojka glumca Bradley Coopera, Suki Waterhouse koja se pojavila na dodeli u Burberry kreaciji je dobila nagradu za Najbolji model.

U kategoriji za Najinovativnijeg kreatora godine je pobedio Nicola Formichetti, dok je Christopher Kane proglašen Najboljim britanskim dizajnerom godine.


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin