Glamurozna dodela BAFTA nagrada svake godine okupi sva važna imena iz filmske industrije, a ove godine lista zvanica je bila više nego spektakularna na čelu sa jednim od najpoznatiijih parova današnjice, Angelinom Jolie i Brad Pittom!

Iako nam se Brad učinio super hot sveže obrijan i bez one duge, neuredne kose, Angie je toliko blistala da je ukrala svu pažnju.

Poznata holivudska glumica se pojavila na crvenom tepihu u crnom smoking odelu s potpisom Hedija Slimanea i Saint Laurent Paris pokazujući da je jedna od retkih koja može da iznese strog, muški kroj!

Pored Angie veliku pažnju su privukle i njene koleginice Cate Blanchett ( Bafta za najbolju žensku ulogu u Woody Allenovom filmu Blue Jasmine) i nova zvezda Holivuda, mlada Lupita Nyong'o.

Glumica koja iz autfita u autfit dokazuje da je prava ikona stila je za dodelu Bafta nagrada izabrala prekrasnu zelenu haljinu Rafa Simonsa!

Australijska glumica i dobitnica večeri, čarobna Cate, ponela je crnu toaletu sa cvetnim detaljem s potpisom kuće Alexander McQueena. Trijumfalna i elegantna, as always.