Zavirite u garderober Rosie Huntington - Whiteley

Rosie Huntington-Whiteley, foto: Profimedia

10. 02. 2014.

Slavna manekenka podelila je sa svojim fanovima na društvenoj mreži Instagram fotografije snimljene u njenom raskošnom garderoberu.

Slavna lepotica navikla je svoje mnogobrojne fanove na fotografije u donjem vešu i kupaćim kostimima, a sada je obradovala i ljubitelje mode kojima je dozvolila da zavire u njen privatni garderober, od početka do kraja ispunjen brendiranim krpicama.Rosie, za koju mnogi sledbenici na društvenim mrežama kažu da "živi u donjem vešu", se naime, putem društvene mreže Instagram pohvalila svojim raskošnim garderoberom, koji sadrži sve - od brendiranih torbica i aksesoara, do skupocenih Louboutin cipela, bundi i kofera sa potpisom Louisa Vuittona.


Rosie je inače nedavno u intervjuu za jedan američki modni magazin navela da ima velike planove za budućnost, ali nije otkrivala detalje.

- Nekoliko stvari koje se dešavaju u mom privatnom životu su jako uzbudljive, i njima ću se posvetiti u bliskoj budućnosti. Takođe, radujem se stvarima koje će tek doći, a koje s nestrpljenjem iščekujem - roditeljstvo, osnivanje porodice... - rekla je Rosie.


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...