Jennifer Aniston: 5 sati kod frizera zbog nove frizure?

Foto: Bang Media

06. 02. 2014.

Jen je izgleda nezadovoljna svojom kratkom kosom i odlučila se za drastičnu promenu...

Ako je suditi po sajtu Radar Online.com Jennifer Aniston je sa novom frizurom koju smo promovisali u novembru izdržala tek tri meseca. Neimenovani izvor je potvrdio da je Jen provela 5 sati kod frizera u želji da stavi ekstenzije, nezadovoljna svojom sadašnjom, bob fruzurom.

Iako su reakcije na njenu kratku frizuru bile uglavnom pozitivne slavna Rachel iz serije Friends je ubeđena da joj nikako ne stoji kratak bob na koji je morala da se ošiša u novembru  nakon neuspelog tretamana s keratinom.

"Jen se već neko vreme požalila prijateljima da joj se ne sviđa nova frizura, da joj prosto ne stoji. U početku je bila ok sa drastičnom promenom, ali sada više ne misli tako i smatra da bob ne odgovara njenom obliku lica, da to nije frizura za nju,“ izjavio je neimenovani izvor sajta Radar Online.com.  

Izvor je takođe napomenuo da je Jennifer bila uverena kako je kratka kosa čini starijom jer je ubeđena da duga kosa daje mladalaški look.

“Umesto da pusti da joj kosa poraste, Jen je odlučila da stavi ekstenzije koje je znala da nosi u prošlosti. Jennifer zna koliko je njena kosa, njen zaštitni znak i zato joj je veoma stalo da ima kvalitetnu ali i pravu frizuru.“

44-godišnju glumicu očito nije mrzelo da sedi u stolici 5 sati ne bi li povratila look svoje pređašnje, slavne Rachel frizure.  

 

 


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin