Britanska glumica Sienna Miller u nedavnom intervjuu za američke medije otkrila je da nimalo nije bila spremna na slavu sa kojom se suočila nakon što je 2004. godine zaigrala u filmu Layer Cake sa Danielom Craigom, sa kojim je navodno imala i aferu, iako je u to vreme zvanično bila u vezi sa glumcem Judeom Lawom.

– Bila sam mlada i imala tek 21 godinu. Ipak, nisam bila zelena kao trava i nipošto nisam bila nevinašce. Kada sam radila bila sam potpuno posvećena poslu, ali van toga se nimalo nisam ponašala onako kako bi trebalo. Bila sam vrlo otvorena i to me je odvelo u razne situacije koje su mi se obile o glavu – priznala je tridesetdvogodišnja glumica i dodala da je srećna što je dobila drugu šansu kako bi ispravila greške, budući da, kako kaže, dešavanja u njenom životu u to vreme nisu nešto što bi ljudi voleli da pročitaju.

Iako sada jako uspešna glumica, zbog takvog načina života u to vreme, sve teže je dobijala uloge.

– Moram da budem iskrena i da kažem da je postajalo sve teže kada su moje uloge bile u pitanju. Iako su me voleli u Holivudu, bila je to čudna situacija. Sabotirala sam dosta toga, spalila mnogo mostova. Nikad me nije bilo briga šta će ko da kaže – objašnjava Sijena.

Glumica je tada rešila da uzme trogodišnju pauzu od glumačkog posla.

– Namerno sam nestala. Bilo mi je muka od same sebe, od te percepcije mene. Osećala sam se tako prljavo – dodala je sada uspešna glumica, koja je nedavno izjavila da sa svojom porodicom - suprugom Tomom Sturridgeom, sa kojim je u braku od 2011. godine, i osamnaestomesečnom ćerkicom Marlowe planira da se preseli iz londonskog doma u mirniji kraj Engleske.