U poslednje vreme navikli smo da viđamo veliki broj poznatih kako u nekom časopisu gostuju na mestu urednika, saradnika, asistenta. Ovaj trend nije mogao da prođe bez još jednog, pa smo tako gostujuće urednike često viđali i na naslovnim stranicama magazina.

Ovoga puta u centru pažnje je mlada britanska glumica  Emma Watson koja je gostujući urednik februarskog broja časopisa Wonderland.

23-godišnja glumica, zvezda Harry Potter serijala koja je trenutno u žiži javnosti zbog uloge u novom filmu Sofie Coppole Bling Ring, dobila je čak duplu naslovnicu u pomenutom broju, pozurajući na jednoj kao dreammy princeza razabrušene kose, dok na drugoj izgleda zrelije stilizovana u Pradu i urednu punđu.

Ako je suditi po kreativnom timu magazina, slatka Hermione je učestvovala u stilizovanju obeju naslovnih strana, ali i kreiranju kompletnog broja u kojem se nalaze još tekstovi o Pharellu, Leni Dunham i novoj zvezdi muzičke scene Lorde!

Mnogi su prokementarisali da se Emma super snašla u ulozi urednika i da ako ikada odustane od glumačke karijere, može da se bavi uredništvom u svetu mode.

Oduševljenje apropo nove uloge, Emma je podelila i sa fanovima na svom Twitter nalogu.