Katy Perry u Valentinovim notama na Grammy dodeli nagrada

Foto: Guliver/Getty Images

27. 01. 2014.

Najpoznatiji muzičari današnjice, a pogotovo dame, potrudili su se da svojim elegantnim izdanjima pruže pravu fashion notu prestižnim muzičkim nagradama.

Ako je suditi po kritičarima, Katy Perry je bila najbolja pozirajući u prelepoj prozirnoj Valentino haljini iz kolekcije Couture Proleće 2014.  

Poznata pevačica koja je bila nominovana za Najbolju pesmu godine i Najbolji nastup u Pop kategoriji se pojavila na Grammy dodeli nagrada u čarobnoj haljini od tila boje pergamenta na kojoj su note Verdijeve opete Travijate ispisane crnom bojom....

Ova haljina koju smo imali prilike da vidimo na nedavno završenom Paris Couture Week-u je kao stvorena za Katy: mala doza glamura u paru sa zabavnom i umetničkom notom.  

Ženstvena haljina od nekoliko slojeva tila naglasila je obline poznate pevačice koja je Valentinovu kreaciju upotpunila sa visećim minđušama od dragulja i visoko podignutom, urednom punđom.

Od ostalih dama koje su se pojavile na dodeli, veliku pažnju izazvale su i pevačice Pink i Taylor Swift, kao i Madonna i Cindy Lauper.

Pink u Johanna Johnson

Taylor Swift u Gucci

Madonna u Ralph Laurenu


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin