Čuveni američki magazin Sports Illustrated proslavio je pre neki dan 50. godina od kada je izašlo prvo swimsuit izdanje sportskog no.1 magazina u svetu.

Žurka je protekla u znaku manekenki, koje su izgledale kao da prisustvuju after partiju Oskara, a posebnu pažnju privukle su dame čija su zanosna,  seksi izdanja ovekovečila naslovnice pomenutog izdanja krajem osamdesetih i tokom devedesetih.

Glavne zvezde su tako bile sada već “veteranke”: Christie Brinkley, Tyre Banks i Rebecca Romijn, koje izgledaju skoro identično kao na početku karijere, seksi i fit, pokazujući da klasična, prirodna lepota ne stari.

To se posebno odnosi na Christie koja sledećeg meseca puni 60. godina a pokorila je crveni tepih osmehujući se stalno i pozirajući u mini, zavodljivoj crnoj kreaciji uparenoj s animal print torbicom i salonkama, ostavljajući u senci daleko mlađe manekenke Kate Upton i Christine Teigen.

Christie Brinkley koja je na pragu šezedesetih zasenila je fantastičnim, mladolikim izgledom! I ostale dame su se potrudile da ovo bude najseksi red carpet do sada!